S/S Nossan

Maries blogg

Båtlivet lär en vikten av detaljer

admin, · Kategorier: Allmänt

Det är inte enbart S/S Nossan som är en av mina stora passioner när det kommer till båtar. Båtar överlag är något alldeles speciellt för mig och en högre form av njutning. Men ju mer jag anpassar mig till båtlivet, desto mer inser jag hur viktigt det är med detaljerna för att det ska vara möjligt att ens framföra båten ifråga. Jag har börjat förstå hur viktigt det är med båttillbehör, och efter att ha blivit båtägare själv är deras roll betydligt mer uppenbar än tidigare.

Det handlar inte enbart om att kunna njuta av en underbar båttur, det är extremt viktigt att vara förberedd för att kunna göra det alls. Det är lite som det mesta man gör i livet. Man behöver kämpa på flera sätt innan man når fram till ett läge där det är möjligt att göra det man drömt om, oavsett om det är att arbeta sig fram till lön, eller att fixa med båttillbehör fram till den underbara turen med båten.

Det är sådana delar i livet som samtidigt gör att känslan i slutet blir allt bättre. Efter att ha lärt mig om båtar och båttillbehör har jag aldrig någonsin njutit så mycket av en tur som jag gör nu. Det är nämligen något som jag har gjort själv och ansvarar för, något som jag kan vara stolt över att jag har presterat. Det är en tillfredsställelse som inte går att jämföra och båtturen har gått från att vara underbar till att vara den bästa av sagolika stunder som existerat på denna jord, i alla fall för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*