S/S Nossan

Maries blogg

Belöna sig själv

admin, · Kategorier: Allmänt

När man har gjort bra saker ifrån sig, oavsett om det handlar om yrkeslivet eller något privat, så brukar man (oftast) få uppskattning från sin omgivning för sin bedrift. Det är såklart en naturlig och självklar del av vilket socialt sammanhang som helst, det är helt enkelt så man gör. Många gånger brukar också bra prestationer över tid, typ lång och trogen tjänst eller att man återkommande presterat på toppnivå, leda till att man också belönas med en sak. Något som vi där emot är sämre på att göra är att belöna oss själva när vi har nått ett eget uppsatt mål. Det är något jag håller på att förändra hos mig själv, precis just nu.

armband-edbladNi är säkert medvetna om min hälsosamma livsstil och hur jag tycker att det är viktigt att ta hand om sig själv. Jag har tidigare i livet varit ganska överviktig, men det är en del av min historia, något som jag en gång var och inte är längre. Jag satte ett mål när jag var som mest överviktig, att gå ner 30 kilo, från 92 kilo till 62 kilo och det var de där sista kilona som aldrig riktigt ville släppa. Tack vare intensifierad träning har jag äntligen fått bort dem, och nu anser jag att jag förtjänar att belöna mig själv. Inte genom godsaker, för de vet jag var det hamnar, utan istället ett vackert smycke från Edblad! Jag kollade runt lite på nätet efter ett ställe som verkade bra och jag fastnade till slut för Blingit som har många olika smycken från Edblad, så jag passade på att köpa två, när jag ändå var där. Det förtjänar jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*