S/S Nossan

Maries blogg

Den vackra naturen från S/S Nossan

admin, · Kategorier: S/S Nossan

Det är i Borgstena, strax norr om Borås, som S/S Nossan drar igång sin ångmotor för att bege sig ut på denna vackra älv. Som många av er säkert känner till så är Nossan omkring 100 kilometer lång, vilket betyder att man kommer att kunna njuta av det vackra landskapet och trevligt sällskap på en nästan 10 mil lång resa. Det är en enorm tillfredsställande resa som alla blir mycket nöjda med och det låter kanske inte som att en ångbåt är det roligaste man kan uppleva, men faktum är att man verkligen måste prova för att känna på det.

Det är en härlig känsla att sitta i S/S Nossan. Det är en minst sagt trevlig resa och naturen som omger en på färden är helt otrolig. Många gånger känns det som att man åker i ett sagolandskap, vilket får en att faktiskt inse vilken vacker natur Sverige har. Man uppskattar på något sätt Sverige helt annorlunda efter att ha tagit en tur med S/S Nossan och det är något som jag kommer att ha med mig resten av mitt liv. Att resan dessutom går med väldigt trevliga och kunniga guider gör bara upplevelsen än mer perfekt. Där kommer man att få höra historier om vad det är man får se och historien bakåt ångbåten man åker på.

Jag kan verkligen inte nog understryka det, får du chansen så måste du verkligen prova på att åka med S/S Nossan. Det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga och ett sätt att få koppla bort dina vardagliga bekymmer och bara känna dig som en del av Sveriges vackra natur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*