S/S Nossan

Maries blogg

En riktig favoritsida – svenskhalsokost.se

admin, · Kategorier: Allmänt

Det är en djungel där ute. Som ni redan säkerligen har märkt så kretsar mycket av mitt liv kring träning och sätt att hålla sig frisk och kry på. När det inte handlar om CrossFit så är det något annat och samtidigt så försöker man på att satsa mot att klara en Svensk Klassiker. Det är med andra ord stora utmaningar som väntar mig, och jag kan inte påstå att jag har tränat överdrivet länge, men den träning jag har gjort har verkligen gett resultat. Dels är det tack vare mina fantastiska tränare som visat prov på ett enormt tålamod med tanke på att de har med mig att göra. Dels så beror det på att jag har blivit väldigt medveten om vad det är jag stoppar i mig.

Tidigare i livet så har jag verkligen varit en person som njutit av allt som fanns att kalasa på. Min största last har alltid varit smågodis och rödvin och detta i kombination med varandra resulterade tillslut i att jag blev helt slut och andfådd av att gå i trapporna på jobbet. Jag visste att en förändring måste till med träning och kost och träningsdelen kan man få hjälp med. Kosten är desto svårare, men jag tror som sagt att jag äntligen har hittat min lösning.

Dels äter jag enligt LCHF, men hade det inte varit för svenskhalsokost.se så hade jag aldrig befunnit mig där jag gör idag. Tack vare dem och deras utbud har jag verkligen nått långt i träningen och i kosthållningen och har aldrig någonsin mått bättre. Dessutom beställer jag alla min hudvårdsprodukter därifrån, så varje månad får jag leveranser med Rosenserien och hälsokost från denna braiga butik. Så spana in vad de kan göra för dig om du får tid över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*