S/S Nossan

Maries blogg

Om mig och bloggen

Varmt välkomna ska ni vara till min blogg! Den här bloggen kommer att handla om mina stora intressen i livet. Det är fyra saker som jag är extra passionerad över och det är olika former av träning, matlagning, hälsokost och så givetvis världens vackraste ångbåt S/S Nossan! Kanske kan tyckas konstigt att jag har en sådan stor fascination för en ångbåt, men om man väl provar på att åka med den själv så kommer man att förstå varför det är så underbart. Det är en upplevelse som inte riktigt går att beskriva med ord, men jag ska i vilket fall göra ett försök här på min blogg.

Det är jag som är Marie, och för dem som känner mig så kanske det här steget är överraskande. Människor känner mig som en berättande människa som ofta har ganska svårt att hålla tyst i övriga människors sällskap. Jag älskar helt enkelt att prata med människor och ju mer jag får veta desto mer vill jag själv berätta. Det är inte många av mina vänner som någonsin sett mig skriva, det är mest snackande jag står för, så att börja skriva blogg är säkert en överraskning. Men jag känner att jag behöver det, dels för att jag har så mycket att berätta och dels för att det jag vill berätta vill jag gärna ha dokumenterat, eftersom att jag ofta glömmer bort saker som jag annars pratar om. Med en blogg kommer det bli lätt att gå tillbaka i tiden och undersöka vad det egentligen var jag snackade om för en stund sedan.

Jag hoppas att ni kommer att tycka om det jag skriver om här och bli absolut inte förvånade om det mestadels kommer att handla om vad jag gör och varför jag gör det. Ämnena som jag kommer att ta upp lär variera dag till dag, men eftersom det är fyra områden jag känner mig extra passionerad för så kommer dessa säkerligen att ta upp extra mycket utrymme. Så om du inte är intresserad av träning, matlagning, hälsokost och S/S Nossan så rekommenderar jag dig att söka dig någon annanstans. Men för er som är nyfikna på mina betraktelser kring mycket spännande ämnen så är ni väldigt välkomna att läsa och kommentera om ni känner för det!