S/S Nossan

Maries blogg

Semester – tid att fixa saker

admin, · Kategorier: Allmänt

Sommar! Sommar och sol! Äntligen! Dags för lite spännande och roligt uteliv igen, bara vädret blir som det ska, och än så länge har det ju varit riktigt lovande. I år kommer det heller inte bli någon resa som förra året då jag åkte till Thailand. Det var ju hur kul och spännande som helst, men utomlands varje år blir lite mycket. 2016 i hemma, och 2017… någon annan stans i världen får det nog bli. Dessutom finns det mycket att pyssla och ordna med här hemma som jag tänkt ta tag i nu under semestern. Det har liksom inte blivit av tidigare fast det egentligen är rätt så mycket som behöver göras. Det gäller i huvudsak hemmet, som behöver fixas till lite. Inte reparation eller renovering eller så, men inredningsmässigt så är det inte på topp.

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om braskaminer för ett tag sedan? Det slutade faktiskt med att jag köpte och installerade en och jag är mycket nöjd med den. Men den har också lett till lite problem vad gäller inredningen. En braskamin förändrar verkligen ett rum i grunden och det är helt enkelt ett måste att man inreder efter den och inte tvärtom. Jag har helt enkelt inte tillräckligt med grejor som passar in tillsammans med braskaminen. Dax att handla lite med andra ord. Jag har kollat runt på inredning online och hittat en del riktigt spännande grejor, till exempel en snygg kista på hjul, Vilde Kista, som jag tror kommer att passa perfekt tillsammans med braskaminen.

Vilde Kista

Kistan Vilde. hur snygg som helst!


Men det är inte det enda som jag funderar på att skaffa mig för att inreda bra, utan det finns mängder med fina och spännande saker som jag vill ha, och det är det jag kommer att ägna mycket av semestern åt, att helt enkelt fixa till hemma så att rummet med braskaminen får exakt den mysiga stämning som jag vill att det ska ha. Det kommer inte att bli gratis, men eftersom jag inte åker utomlands i år så känner jag att jag definitivt har råd och det kommer nog inte att kosta så mycket som jag först trodde heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*