S/S Nossan

Maries blogg

Ska jag försöka klara Lidingöloppet?

admin, · Kategorier: Allmänt

För att man ska känna att man får ut något av träningen så räcker det inte alltid med att ha måendet som en morot, ibland måste man ge sig själv större och häftigare utmaningar för att man ska kunna genomföra träningen på ett bra sätt och känna sig motiverad till att bli bättre än vad man är i dagsläget. Hälsofaktorn kan bara ta dig en viss bit på vägen har jag lärt mig och därför har jag börjat spana runt på tävlingar som man kan delta i och testa på sin egen förmåga. Något som jag helt klart kommer att genomföra detta år är Lidingöloppet.

Lidingöloppet är ett lopp som går i Stockholm och mäter 30 kilometer. Det är med andra ord en ganska rejäl utmaning för de flesta och även om jag har tränat intensivt i ett halvår nu så har jag ändå en naggande känsla av att det hela kommer att bli för svårt för mig. Det är inte speciellt långt kvar nu till september, då det är dags att knyta på sig löparskorna för att ta sig runt. Men det finns visserligen tid kvar att förbereda sig på, men jag är ändå orolig inför det hela. Lidingöloppet är också en del av en Svensk Klassiker, så beroende på hur det går för mig i loppet och med träningen i övrigt, så kommer jag efter loppet ta ställning till om jag ska satsa på att göra en Klassiker. Drömmen och målet är såklart att jag faktiskt ska fixa det under kommande år, men som sagt så blir Lidingöloppet tillfället då jag bestämmer mig om jag ska satsa eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*