S/S Nossan

Maries blogg

Varma fötter i badrummet

admin, · Kategorier: Allmänt

Vi ska göra något himla kul här hemma. Det är nämligen så att vi ska renovera vårt gamla badrum! Än så länge är det bara i planeringsstadiet, men det är i alla fall mer än vad det har varit under alla åren vi har bott här. Badrummet är inte renoverat sedan huset byggdes på 60-talet, så ni kan ju förstå att det är i stort behov av förnyelse. Tyvärr är det ju ganska kostsamt att renovera, och det är väl därför vi inte har tagit oss för det. Men nu har vi dels lagt undan och sparat ett tag och tycker också att vi kan ge oss på att ta ett litet lån så att vi får det här gjort någon gång. Det känns som rätt tillfälle för det helt enkelt!

Hur lyxigt ska man ha det?
När det gäller badrumsrenovering kan man ju i princip dra iväg hur långt som helst. Jag menar pengamässigt alltså. Så frågan är hur lyxigt man ska ha det. Ska man välja standardknopparna på skåpet eller ska man lägga lite ner energi på det och välja något lite snyggare? Ska man ha en helt vanlig handdukshängare eller ska man ta en designvariant? Ner i minsta detalj finns det val att göra. Jag tror dock inte att vi ska satsa på något väldigt lyxigt utan nöjer oss nog ganska mycket med de lite enklare sakerna. För oss är det lyxigt nog att få ett nytt badrum. För att säga det enkelt – lampan kommer tändas på precis samma sätt oavsett om det är en vanlig simpel knapp eller en designknapp som kostar tio gånger så mycket.

En sak är i alla fall säker
Det finns något som vi inte kommer att kompromissa med, och det är att vi ska ha golvvärme. Det är verkligen något jag har saknat i nuvarande badrum, och ärligt talat – byggs det ens badrum utan golvvärme nu för tiden? Jag tror inte det. Vem vill kliva på kallt kakel liksom. Eller klinkers eller vad det nu heter. Nu har vi i och för sig plastmatta, men det nya badrummet ska ha kakel/klinkers. Vi har redan bestämt oss för golvvärme från Thermotech då vi har hört bra erfarenheter från nära vänner. Så varm om fötterna ska jag i alla fall vara i mitt nya badrum, sedan får vi se hur resten blir!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*